Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

tiistaina, toukokuuta 06, 2008

Työttömyys on näköjään vaikeaa

Jäin toukokuun alusta työttömäksi, mutta töitä näyttää riittävän silti. Ei saisi kitistä, mutta kun olin jo asennoitunut aurinkoisiin päiviin ystävättärellä, Ruissalossa, pihassa, nojatuolissa kirjan kanssa.... Kesäkuu on kohta. Onneksi. Toisaalta olen onnellinen, että töitä riittää.
Huomenna selvinnee mahdollisuudet pitkähköön työsopimukseen toisessa paikassa. Saa pitää peukkuja. ;) Riemusta kiljun vasta kun nimi on paperissa.

Ehdin viikonloppuna hommata jo rusketusrajojakin. Ihanat kelit, ja äitienpäiväksi lämpenee uudelleen. Jokohan sitä uskaltaisi hametta kohta laittaa ylle? Töihin edes.

Iloinen yllätys odotti taas liljapenkissä. Kolmatta vuotta kukkii tämä tulppaani. Mikä lie lajike? Näitä lisää, kun jaksaa noin ahkeratsti tuutata kukkaa vuosi toisen perään.
Naapuripenkissä viime syksynälaitetut kevätkukat pukkaavat kukkaa tai nuppua. Krookukset kukkivat jo viime syksynä ihmeellisten ilmojen takia. Kameraan ladatut paristo ja menoksi. Kunhan ehdin.

Kevät on ihan parasta aikaa!!!!!!!!!!

2 Comments:

Blogger Inkivääri said...

Peukut pystyssä! Ihanainen tulppaani - kieli pitkällä odottelen omieni avautumista, kun nuput on jo pulleat, mutta taitavat odottaa lämpenevää, nekin:)

12:38  
Blogger Laurier Rose said...

Saa jatkaa peukuttamista. Asia selviää Myöhemmin. :P

Minulla ei ole kuin kolme kukkivaa tulppaania. :D Pitänee hommata noita samoja sitte lisää, kun vain tietäisin, mitä nuo tarkalleen ovat. ;D

20:51  

Lähetä kommentti

<< Home