Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

torstaina, heinäkuuta 10, 2008

Aika rientää. :O

Ajattelin äsken saunassa kesän kulkua, ja totesin sen olevan pelottavan pitkällä. Pitää heittääntyä raivokkaaseen lomailuun taas huomenna. Eilen hoidin vähän työasioitakin, mutta vastapainona toimi Ruissalo. :)

Tänään oli kesän pakollinen hammaslääkärikeikka. Ei mitään korjattavaa. Hyvä keikka. :) Hemmottelin ja onnittelin itseäni kirjakauppakeikalla. Löysin Ystävättärelle sääkirjan ja itselleni kivikirjan. Eläköön kesäale! Lindex möi minulle farkut ja Anttila kaksi levyä (Teräsbetonin Metallitotuus pojalle - huhhuh - ja itselle Rufus Wainwrightia). Lisäksi ostin ihan omaksi Galactican ensimmäisen kauden. Kamala hamsteri olen. Kausi on nähty jo kaksi kertaa lainalevyin, ja pakko silti ostaa.

Kotimatkalla päätin viedä pojat leffaan. Kävimme iltapäivänäytöksessä katsomassa Narniaa. Prinssi Kaspian olikin parempi kuin odotin. :) Odotin tylsää sähellystä ja sain viihdyttävää tarinaa. Ei huano. Ainoana harmina oli höpöttävä tyttölauma vieressä. Torilta kotiin tuotavaksi mansikoita vielä ja saunaan. Hyvä päivä.