Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

torstaina, kesäkuuta 19, 2008

Ötököitä, onko heitä

Juhannusta! Näillä pirkkosilla oli ainakin kesä mielessä, kun kameran kanssa heidän yksityishetkensä törkeästi filmasin. Tunnin päästä kuvan ottamisesta kävin paikalla uudelleen. Mikään ei ollut muuttunut. Sitkeitä ovat!
Ötököitä on likkeellä uskomattomia määriä. Pilvien lisäksi olen koittanut kuvata heittiä myös. Useimmat penteleet ovat aivan liian vikkeliä kameralle. Siinä vaiheessa kun kamera on kädessä, kuvattava on jo paennut paikalta.

Tässä yksi tuholainen. Tyyppi on pistänyt poskeensa useammankin liljan nupun. Kirjan mukaan kyseessä voisi olla tunnusraitayökkönen (Orthosia gothica). Yleinen ja kaikkiruokainen. Tuskin siis panee pahakseen jos siirrän muualle mässylle.
Bongasin unkarinsyreenissä tänään omituisen näköisen lentelijän. Näytti vähän paarmalta, mutta oli isompi, kiiltävämpi, mustempi ja kaikin tavoin komeampi. Kamera oli taas sisällä... Ei siis onnistu tähän hätään lajintunnistuskaan. Kärpäseksi komia.

Tässä yksi rajaus pörriäisestä ritarinkannuksen kimpussa. Hyvin valittuja kukkia minulla, kuhina käy kukkapenkissä. :) Sapuskaa harvinaistuneille pörriäisille!

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hyvää juhannusta!

16:38  
Blogger Laurier Rose said...

Kiitos!! Sinulle myös! :)

18:39  

Lähetä kommentti

<< Home