Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, toukokuuta 25, 2008

Tajunta virtaa

Työttömyys alkoi töillä. Pitäisi huomenna veivata työhakemuksia, joista yhdellä on hyvä mahdollisuus onnistua. Siitä lisää sitten, kun homma selkenee... Niinjuu, töistä. Yllättäen jouduinkin takaisin täyspäiväiseksi ylimääräiseksi pariksi viikoksi. Pitäisi ehkä sanoa "pääsin", mutta joutumiselta se tuntui.
Mies lähti Ranskaan viikoksi. Tietokone levisi. Kokeita, arviointia, lapsiakin piti ehtiä... Hässäkkää. Mies tuli Ranskasta ja tasavuotisjuhlat pidettiin heti samana perjantaina.
Keskiviikkona oli työt valmiit (taas). Silloin iski migreeni, joka jaksoikin jytistä taas päivätolkulla. Perjantaina olin jo liian kypsä, ja tilasin lääkärin. Täsmälääkkeitä kiitos. Nyt riitti. Illalla ne juhlat. Ruuanlaittoa ja suhaamista. Uusi tukka! :)
Lauantaina uimakisat. Koko päivä siellä. Aika rankkaa pojillekin. Edelleen tyytyväinen hiuksistaan ja tyytymätön muusta päästään. Kallo kolme numeroa kutistunut vissiin uidessa. Uimattomuus pistää selän jomottamaan - ja varmaan vikana nojatuolissa vietetyt tunnit migreenin kera. Tänään päivällinen Bossassa. Nami.
Ruoho leikattu. Voikukkia liikaa. Huomenna voisi niitäkin kiskoa. Liljakukkoja, pentele. :( Viljelykset kuukahtivat hoidon puutteeseen. Sen se kiire tekee. Nyt uudella voimalla köynnöksiä laittamaan. Olen huolellisempi. Siivoan huomenna.

Järjestystä kaaokseen. Lapsia väsyttää. Niin minuakin. Miestäkin. Ensi viikko vielä. Mitä tästä tulee? Hyvä siitä varmaan, päivä kerrallaan. Loma. Huhhuh.