Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, toukokuuta 11, 2008

Hömmiäishavainto

Kuva on liimattu Pekan blogista. Toivottavasti ap. kirjoittaja ja kuvaaja ei pane pahakseen. Hienoja kuvia kyseisessä blogissa, suosittelen lämpimästi. Päädyin kyseiseen blogiin googlettamalla villakärpästä.
Näin aamukatselmuksellani aivan käsittämättömän pörriäisen. Luulin ensin mehiläiseksi, kunnes hokasin, että tyyppihän lentää kuin kolibri. Hirvittävän pitkä imukärsäkin kaverilla oli, joten ei senttäs mehiläinen. No siitä minä soittamaan isälle, että lainaisiko ötökkäkirjaansa, kun oma on Jossain. Matkalla äitienpäivätervehdyksille poimin kirjan mukaani, ja äidin luona tein lajintunnistuksen.

Villakärpänen, Bombylius major. Sillä lailla. Äidin luona googletin varmistaakseni tunnistuksen, ja Pekan blogista löytyi varmennus. Tuohan se on. Aika hurja asenne öttiäisellä elämään. :P (Lue linkistä, jos kiinnostaa!)

Liljakukkoja olen teilannut oikein olan takaa. Puutarha alkaa hiljalleen kukoistaa. Uusin kukkapenkkini on ylittänyt odotukset kevätkukinnallaan. :))))) Ihana. Kuvia, jahka joutaa. ;D