Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

torstaina, toukokuuta 15, 2008

Eipä hellittele kevät...

Työntäyteisen työttömyyden kruunuksi pöytäkone lahosi. Emolevy päätti päästää viimeisen vinkauksensa, ja siirtyi tuonelaan. ATK-mies pisti tänään tekstaria, että oli saanut valokuvat talteen. ja työjututkin löytyivät eheinä. Hyvähyvä. :)

Tarinan opetus:

  • Kun pöytäkoneen keskusyksikön kuori alkaa antaa sähköiskuja, kannattaa ottaa varmuuskopiot kaikesta tärkeästä.
  • Jos on niin armottoman laiska, ettei viitsi rompulle kamaa siirtää, niin entä jos sitten hommaisi ulkoisen kiintolevyn, jonne säännöllisesti päivittäisi tiedostot? (Vistalla tämä onnistunee automaattiseti - ei siis kovin vaikeaa)
  • ATK-apua voisi pyytää jopa ennen kuin ollaan siinä tilassa, ettei kone käynnisty lainkaan. Merkkejä oli ilmassa jo usean päivän ajan.


Nooo.... pakko hommata uusi masiina siis. Mielestäni melko hyvän tarjouksen sain. Mies päättäköön, kun reissustaan palaa. Onneksi on tämä läppäri [jonka työkuntoon tuunaamiseen meni yksi kokonainen iltapäivä].

Puutarha odottelee lämpimämpiä kelejä. Ei tainnut tulla vaurioita pakkasesta kuitenkaan. Toivottavasti liljakukot kupsahtivat pakkaseen. >:[

Tunnisteet: