Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, kesäkuuta 01, 2008

Aika kiva keli.

Päättäjäisten jälkeen relasimme miehen kanssa pilvibongauksen parissa. Bongattavaa oli melko vähän, vain hajanaisia cirruspilviä, mutta sitäkin kivampi oli ihailla haloja auringon ympärillä. Pilvibongaus on yksi mukavimmista harrastuksista. Riittää, kun makailee nurmikolla ja tiirailee jaksaessaan taivaalle. Kiirettä ei ole, sillä pilvet kulkevat useimmiten verkkaisesti. Kauniitakin ovat! Suosittelen.

Olipa aikaa tiirata kukkapenkkiäkin samalla kuin pilviä haki. Isotähtihyasintti päätti aloittaa kukintansa perjantaina. Ohikulkeva pörriäinenkin kävi moikkaamassa.
Puutarhassa on tapahtunut lähinnä ylläpitoa. Uuden laittamiseen ei ole aikaa irronnut, vaikka uudesta pionipenkistä edelleen haaveilenkin. Mahtaakohan tältä kesältä jäädä.
Jättitatar lähtee. Kunhan saan sen penteleen juurakon irti. Taitaa tulla ikuisuustaistelu, luulen. Jos olisin ollut järkevä, olisin laittanut juurimaton aikanaan. Hohhoijaa.
Liljakukkoja piisaa. Päivittäinen saalis on yleensä muutama. Ikäviä otuksia, ja tuhot ovat melkoisia. Kuivuuttakin piisaa. Perjantaina luovutin sateen odottamisssa, ja kastelin kukkapenkit. Yhden nurkan unohdin. Se tänä iltana. Miksei voi sataa?

Kukassa ovat tunturiunikoiden lisäksi siis tähtihyasintti, jokunen narsissi ja kääpiötulppaani. Pensaista kukkivat syreenit, yksi angervo ja mahonia. Pikkuinen ja terhakka. :) Koitan joutaa kameroimaan tässä kiireisen loman aluksi. ;)

Tunnisteet: ,

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hyvää lomaa!

Meillä ei vielä syreenit tai kuten täällä päin sanotaan sireenit kuki.Perässä tullaan kuitenkin.

Minäkin olen harrastanut tuota pilvi bongausta, tosin yleensä pehmeästä lepotuolista käsin, jossa helposti käy niin kovasti ramasemaan, että pilviä ei enää muistakaan... :P

17:37  
Blogger Hallatar said...

Pilvibongaus onkin ihanaa.
Ja edullista harrastaa. ;D

15:35  
Blogger Laurier Rose said...

Kukkii kukkii. :) Pilvet ovatkin komeammat kuin muistinakaan. Niitä jaksaa töllöttää joka välissä. Edullinen tapa tosiaan. :D

19:05  

Lähetä kommentti

<< Home