Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, kesäkuuta 08, 2008

Kesää ja kisaa



Tuli kesä tuli mopo. Tuli sisilisko. Tämä vesseli muutti meidän portin vieressä olevaan kukkapenkkiin. Aika komia. Ainakin 8cm päästä häntään. Saattaa olla enemmänkin, mutten viitsinyt mennä lähemmäs, jotten pelästytä. ;)

Tulipa käytyä katsomassa upeata taloa, tuttuja. Kiva reissu. Varmasti upea tuleva pihakin. Odottelen puutarhablogin ilmiintymistä. :D

Latasin koneelle GIMPin. PaintShop katosi vanhan emolevyn mukana, mutta tällä pitäisi saada ihan samat asiat tehtyä kuin PaintShopillakin.

Tulevalla viikolla on uimakoulua, risteilyä, kyläilyä, ... Kiva. Alkaa rentoutua ihan toden teolla! Perjantaina tosin on myös työhaastattelu, mutta koitan olla ajattelematta sitä liikaa. ;o Sitä odotellessa. Koitan saada pihakuvia taas räpsittyä viikolla. Juhannusruusu on komeassa kukassa, ja kurjenmiekoista näyttää tänä vuonna tulevan erityisen komeita. :)