Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, heinäkuuta 06, 2008

Rokkijuhlaa ja shokkijuhlaa

Perjantain Ruisrock oli enemmän kuin lippunsa hinnan arvoinen. :)))))) Ihana keli, loistavia bändejä, kiva tunnelma. Joukosta nousivat esille Amorphiksen melodinen metalli ja Nightwish tietenkin. Mies katsoi Ministryn keikan, joka kuulemma oli mainio. Kyllä kannatti. Paluu kotiin fillareilla keskellä yötä oli aika haastavaa - etenkin alkumatkasta. Kun 20 000 ihmistä lähtee likimain yhtä aikaa saarelta, josta on vain yksi tie pois, niin ruuhkia on odotetavissa. Lisää kuvia löytyy TS:n galleriasta, josta tämäkin kuva on linkitetty.

Lauantaina läksimme Vehmaalle katsomaan rugbyä tuttavien luo. Aloitimme päivällisellä pihalla. Nami. Lapset läksivät pelaamaan pellolle palloa, ja nuorempi poika sai pallon sormeen. Pitkä juttu kerrottavaksi, mutta loppuviimeksi sälli päätyi ambulanssikyydillä TYKSiin tajuttomuuden ja kouristelun takia. Saimme sällin takaisin illalla, ja kaikki on kunnossa. Pelästys oli paha aluksi kaikilla, mutta pääsimme säikähdyksellä kuitenkin. Suurkiitos isäntäväelle ripeästä toiminnasta.
Ranska hävisi ottelun tylyin numeroin. Seisoskelua ja yksi rähinäkin. Australia pelasi kuitenkin iloisesti ja tekivät komeita maaleja. Seura oli kaikkea muuta kuin tylsää, joten kiva visiitti oli ylimääräisestä jännityksestä huolimatta. :)

Aamulla lapset tulivat kertomaan, että alakerrassa on lepakko jumissa ikkunan pienassa. En oikein uskonut ensin, mutta lepakko se oli! Ihan pikkuinen ja melko peloissaan. Viikonlopun toinen pelastamistilanne siis, ja tämäkin päättyi onnellisesti. Lepakko saatiin ulos hyvässä kunnossa, tosin hieman säikähtäneenä.

Kohta tulee sukulaisia esikoisen synttäreitä viettämään. Pitäisi jaksaa raivata loput ja kattaa pöytä.