Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

perjantaina, kesäkuuta 27, 2008

Mhhhhööööö.

On ilmoja pidellyt. Eilen sain kuvaan upean kirkkaan sateenkaariparin. Valitettavasti kameralla se toinen sateenkaari jää aika himmeäksi. Että satoi sitten!

Aikaansaamiskynnys on korkea. Jalkapalloa on tullut katsottua, mies koukutettua Galacticaa katsomaan, ja liljakukkoja on tullut teilattua. Ulorakennuksen remontti lähestyy. Saimme vihdoinkin aikaiseksi. Suunnittelu käynnistyi. Iso tulee. Kallis. Mutta kyllä vrmaan kannattaa. :)
Teetämme sinne uuden saunan kylppäreineen ja vierashuoneen. Vanhasta saunasta tulee varasto. yläkerrasta käyttöullakko, luultavasti makuutilat mahdollisille vieraille. Hieno. :)
Hidasta se varmaan on. Kaivoimme keltaiset sivut esiin ja aloitimme LVI-suunnittelijasta. Nyt on saatu liikkeelle myös rakennuspiirtäjä, joka piirtää koko rakennuksen julkisivuineen ja uudet suunnitelmat. Kunnalla ei mitään vanhastaan ollutkaan, joten arkisto huokaisee onnesta. :p
Rakennuksesta tulee määräysten mukainen ja kunnon piirustukset kaikesta. Oijoi. Järjestelmälliselle ihmisellä tämä on lähes taivas. :D Maksaa kyllä nekin, minkä takia ne lienee jätetty aiemmin tekemättä.

Tästä saattaa tulla keväällä väliaikaisesti remonttiblogi siis. :P Olen aivan hieman innoissani.

Sijaistettavani soitti tänään. Näemme tässä jossain välissä. Ensi vuodesta tulee työntäyteinen, mutta varmasti mukava.

Pihalla alkoivat saksankurjenmiekat kukintansa, samoin kameliajasmike. Ritarinkannukset leienvät komeimmillaan. Ruskoliljakin räväytti nuppunsa auki. Niitä kuvaan, kunhan akut ovat latautuneet.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

oho. onpas siellä projekti käynnistymässä. onnea projektille!

10:00  

Lähetä kommentti

<< Home