Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, heinäkuuta 13, 2008

Lupauksia ja lupauksia



Aina lupailen kuvia, mutten saa aikaiseksi. Kohta on kuvattavaa. ;) Alkukesän puutarhan hiljaiselon jälkeen on alkanut tapahtua toden teolla. Tänään kasimme talon edessä olevaa pöpelikköä, joka kasvaa hetkessä umpeen uudelleen. Onpa hetkisen hillitympi.

Samalla käskin miehen sahoineen tontin etelänurkalle aidan viereen. Siellä on ollut huonokuntoinen syreenipöheikkö "aina". Pyysin siivoamaan kuolleet rangat pois, ja säästämään liljat. Kun kuolleet rangat oli siivottu, iski ahneus. Vai pitäisikö sanoa "visio". Kuulostaa nätimmältä. :D
Minullahan ON ollut haaveena laittaa siihen "jotain nätimpää", kunhan on aikaa. Noh, laitoimme sitten koko puskan nurin. Siinä minulle loppukesäksi puuhaa, kun raivaan nurkkauksen uudelle istutukselle. Kunnon pegerrys, vaikka tiilistä, kun kivet alkavat taas loppua. Tasoitan maan penkereen alta, saatanpa yltyä laatoittamaankin sen! Siihen tulee joko jalosyreeniä tai isabellansyreeniä, tai ehkä unkarinsyreeniä. Harmi vaan, että nurkkaus on aika varjoinen. Mahtavatko kasvaa kunnolla?

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hienoja kuvia tuolla flikr'issä!

Mulla on piha vähän hunnigolla. En ole korjannut paikkoja tai laittanut mitään uutta. Plääh! Onneksi entiset kokoistaa ihan itsestään.

19:17  
Blogger Laurier Rose said...

Tere Jaana!

Hunningolla oli minullakin, kunnes vähän aikaa sitten riehaannuin. ;D Nyt ei loppua näy, paitsi kun lumet tulevat. Jos tulevat. Hm.

Piha onneksi antaa anteeksi, jos yhden kesän laiskottelee. :)

21:18  

Lähetä kommentti

<< Home