Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, elokuuta 03, 2008

Ei ehdi, kun on kivaa (Osa II)

Syreenipöpelikkö on viimein kaivettu. Tilalla on istutus. Huhhuh. Yllättävän kauan projektiin meni, vaikka heiluin siellä kaiken liikenevän ajan lapion kanssa. Pitääpä muistaa urakan suuruus, kun alan aikanaan sitä huvimajaa puuhaamaan. Pyysin miestä muistuttamaan.

Projektin takia retuperällä on kaikki muu. Blogini on saanut pari kunniamainintaa, joista toinen on kauan kauan sitten. Onpa päässyt unohtumaan touhutessa. Anteeksi.

Retuperällä on myös valokuvat. Turun Sanomissa oli viikko sitten juttu valokuvaliikkeistä, jotka tekevät albumeja digikuvista. Pitääpä tarttua asiaan. Milloinkahan sitä ehtisi? :D
Työt alkavat jo. Aloittelin viime viikolla, ja ensi viikon saankin painaa jo tosissani. Huomenna kiikutan lapsoset koulutarvikeostoksille, ja tiistaina on käytävä koululla ja yliopistolla yms. Sinne meni, se kesä. Toisaalta kutkuttaa uusi työpaikka, joten en ihan tosissani napise. ;)

Uintikurssi on kestänyt nyt viikon, ja ensi viikko vielä. Tuntuu hyvältä pitkästä aikaa pärskiä altaassa. Lokakuussa olisi kisat. Syyskuussa olisi harjoituskisat. Hm. Vähän tuntuu suurelta hyppäykseltä lähteä oikein aikaa ottamaan. Puolet minusta haluaa mukaan, ja toinen puoli hannaa. Katsotaan, kumpi voittaa. ;)

Esikoisen aspergertutkimukset (tai mikä sieltä sitten diagnoosiksi tuleekin loppujen lopuksi) alkoivat heinäkuussa. Jatkoa tulee syyskuussa. Keskimmäinen puolestaan laukkaa oikojalla (ylimääräinen rautahammas yläeturivissä) ja lastenpolilla TYKSissä sen pyörtymiskohtauksen takia sydäntutkimuksissa. Vapaa-ajan kanssa ei siis ole ongelmia. :D Sattui kuitenkin somasti, että TYKSin aika oli näppärästi, ei tarvitse säätää töiden kanssa.

Aurinko pimeni, ja uusi magneettinen alue tähden pinnalla on uuden syklin nro 24 alue. Jokohan se kohta alkaisi piristyä? Kokeilimme URSAn aurinkofilttereitä pimennystä seuratessa. Hyviä olivat. Testasimme myös neulanreikäkameraa. Toimi. ;)

Katsotaanpa, saisinko aikaiseksi laittaa Flickriin kuvia.