Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

sunnuntaina, elokuuta 17, 2008

Ensimmäinen viikko takana.

Tunnelmia ensimmäisestä viikosta..... Aika hyvä mieli! Menin taloon, jossa työ ei tekemällä lopu. Kalenteri tuntuu olevan aamusta iltaan täynnä, ja tilanne kehittyy entisestään, kunhan harjoittelijat saapuvat. Hiukan hirvittää, mutta pääasiassa on kivaa.

Tässä jaksossa on kolme ryhmää. Kaikki ovat kivoja. Opettelen järjestelmällisempää työtapaa, mikä vie aika paljon energiaa ja aikaa ainakin näin aluksi. En oikein osaa sanoa muuta ensimmäisen työviikon perusteella. :D

--

Karibianjatropa sai uuden ruukun, että se jaksaakin olla kukkivainen kasvi! :) Tosi nätti. Portin pielessä oleva kukkapenkki on komea. Kultapallojen ja ... ööö ... kulta-auringonkukkien (?) vierekkäin asettaminen ei ollut hyvä idea (portin toisella puolella). Molempien kukinnat ovat saman näköiset, mutta auringonkukka on matalampi. Jää siis kultapallon varjoon, vaikka on oikein komea ja kaunis kukka. Jotain siihen väliin olisi hyvä saada. Tai sitten ehkä siirtää jompi kumpi toisaalle. Tjaah. Katson sitä sitten, kun ulkorakennus on rempattu ja istutuksia voi suunnitella siihen.

Saunaan ei vain lämmin vesi suostu tulemaan. Alkaa nyppiä. Onneksi kohta alkaa uimatreenaaminen, joten hiusten pesemistä voi harrastaa hallilla. Voi kypsyys sitä tekniikan toimimattomuutta.

Vaan nyt sekava sepustus seis ja taas töihin. Ukkosia mahdollisesti tulossa, joten kone saatava kiinni ajoissa. ;)