Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

perjantaina, elokuuta 22, 2008

Iha väsy. :O

Uusi paikka vähän väsyttää. On niin paljon opittavaa ja selville otettavaa. Olen täysin kanttuvei jo keskiviikkona. Onneksi loppuviikko on kevyempi. Perjantai-iltapäivällä voisin nukkua ja nukkua.
Jos voisin. Esikoisella on silmässä tulehdus, joten kävimme päivystyksessä kököttämässä iltapäivän. :P Noh, tapasin siellä tuttuja, joten aika meni rattoisasti kuulumisia vaihtaessa. Tapasin myös oppilaani, jonka isä on kuulemma tehnyt ulkorakennuksemme putkityöt rakennusvaiheessa. :D Hassua.

Kävin eilen entisten työkaverien (yo) kanssa leffassa. Muumion kosto osa X oli vähän... Hm. :D No oli se ihan jees. Ei mikään kamalan hyvä, mutta ihan katsottava. Leffaa odotellessa piipahdin naapurin Ars Musicassa. Suru-uutinen oli, että itse kauppa lopettaa. Nettikauppa onneksi jatkaa. Riehaannuin vähän ostoksille, vaikkei rahaa oikeastaan olekaan. Annoin myydä itselleni Pavarottin tuplakokoelman "Pavarotti forever" sekä Jorma Hynnisen "Elämälle" - Oskar Merikannon lauluja. Kuunneltuani: Ei harmita tippaakaan.

Herrajjestas, mikä ääni Pavarottilla oli.

Tunnisteet:

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Niinhän se on että uusi väsyttää aina. Mutta kyllä se on niinkin, että kesän jälkeen väsytää muutenkin. Tsemppiä kuitenkin :)

Minä olen älyttömän huono elokuvissa kävijä = en siis oikeastaan käy elokuvissa. Nyt kuitenkin mieleni tekisi käydä katsomassa Abba faniuteni muistoksi tuo Mamma Mia elokuva, mutta saa nähdä edistynkö siihen asi. Olen kyllä kuullut arviointeja, että elokva on aika kökkö, mutta musiikki on taatusti hyvää.

11:14  
Anonymous Anonyymi said...

Kiitos, Jaana. Tsemppiä tarvitaan. Jahka marraskuu vielä saapuu, alkaa varmaan piiputtaa.

Mamma Mian meinasin tyttären kanssa mennä katsomaan, mutta en sitten saanut aikaiseksi. Ainakaan vielä. (Missä välissä? :P) Musiikki kiinnostaisi minuakin enemmän kuin leffa. ;)

Taidan sitten viedä esikoisen katsomaan Hellboyn jatko-osaa. *huokaus* :D

Kirjautumattomana,
L.R.

18:48  

Lähetä kommentti

<< Home