Laurier Rose

Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

torstaina, lokakuuta 23, 2008

Syksy!

Voimakas matalapaine pullahtaa paikalle. :) Sitä vähän jotenkin kaipailenkin. Syksyllä kuuluu olla sateista ja tuulista. Saappaat jalkaan, sadehousut kans, ja sadetakki päälle. Kuralätäkköön istumaan vekaroiden kanssa. Sitten saunaan ja kaakaolle. Asiaa. :D

Sitä odotellessa tuli mieleen Syksy Räsänen, joka työskentelee LHC:n parissa CERNissä. Täysin irrallinen tämä kommentti, mutta LHC on usein ajatuksissa, ja tämä suomalainen tutkija vaikuttaa mielenkiintoiselta ihmiseltä.

Syksysyksysyksysynttärit. Synttärit menivät näköjään töiden parissa, mutta eipä haittaa. En ole juhlinut niitä vuosiin, enkä ajatellut tänä vuonna aloittaa. Flickriin pullautin kuitenkin "hyvän tekosyyn varjolla" hommaamani oman lahjan sekä mieheltä saadun sangen asiallisen nautintoaineastian.

Hyvää syksyä! :)

keskiviikkona, lokakuuta 15, 2008

Huomenta

Syysloma. On tullut nukuttua. Ja nukuttua vähän lisää. En tajunnutkaan, miten vähiin unet olivat loman alla jääneet. Nukkumisen lisäksi olen vienyt autoa huoltoon, ja tulipa uimakisoissa kellotettua taas aikoja (muille).

Poika kävi hampaanpoistossa eilen. Hammaslääkäri oli varmasti ammattitaitoinen, mutta ikävästi kohteli. :( Saa nähdä, miten hyvin pojan saa hammaslääkärille tästä eteen päin... Kaikesta huolimatta poika oli tosi reipas operaation jälkeen. Ehkä mieltä lämmitti uusi kännykkä (etukäteissynttärilahja wanhan ja osittain hajonneen tilalle).

Olo on ollut melko kökkö - liekö syynä verenpaineen vai verensokerin jatkuva rojahtelu? Pitää koittaa olla tarkempi vielä syömisineen. Näköjään. Kahviakin on tullut juotua aivan liikaa. Osan kahvista voisin taas korvata teellä. Tee sentään on huomattavasti vaihtelevampi ja kulinaristisempi nautinto kuin kahvi.

Ulkorakennuksen remppa kapenee hieman. Yläkertaa emme valjasta käyttöön ainakaan toistaiseksi. Varovainen hinta-arvio yläkerralle rappusineen on n. 50 000 €. Shillä lailla. Tukirakenteet eivät riitä, joten tuenta pitäisi muuttaa. Kattoon koskeminen maksaa vissiin 20000-30000 € jo ajatuksena. Piirtäjä kuitenkin piirtää suunnitelman valmiiksi, jos haluamme sen joskus teettää. Ehkä lottovoiton tullessa? :P

Riittäköön siis alakerta. Visioin jo valmiiksi uutta suunnitelmaa. Ehkäpä pieni makuusoppi, johon tulee se kerrossänky... Aikuisille sitten varmaan vuodesohvaratkaisu siihen isompaan tilaan.

Syysloman aikana pitäisi saada lapsille yläkertaan uudet vaatteidensäilytysratkaisut aikaiseksi. Huomenna saanen auton, jos se ei ole lahonnut ihan tyystin. Ehkäpä sitten joutaa liikkeelle.... Pitäisi roudata kirjoja äidin luo laatikkokaupalla. Ulkorakennusta pitää tyhjentää tasaista tahtia, jotta se ei kaadu niskaan remontin joskus alkaessa. Arvostelevin katsein tuijottelen nurkkia ja kaappien ja laatikoiden sisältöjä. Pois joutaa uskomaton määrä rojaa. Osa meidän, osa vanhoja. Poispois.

Taidanpa mennä päiväunille taas. Loma tuli todella tarpeeseen. ;o