Laurier Rose

Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

torstaina, helmikuuta 12, 2009

asdf

Voi synkeyden saareke. Huonoja uutisia tänään. Ei minulta, vaan ystäväperheestä. Parantumaton sairaus on edennyt - ainakin labra sanoo niin. Taistelu aikaa vastaan on ehkä tältä erää hävitty, mutta ehkä taistelu kokeilevammalla hoitopuolella käynnistyy. Ei ole enää menetettävää.

Voi heitä. :'(

Raastaa katsoa kahta nuorempaansa päivittäin töissä. Voi heitä. Voi meitä - rakas hän minullekin on. Meille. Omanapaisesti: minulle.

Mitä tähän sanoisi?

sunnuntaina, helmikuuta 08, 2009

Jaksamisesta

Onpas vaikea talvi. Oppilaat ovat ihania, mutta kun töitä vaan on niin hemmetin paljon. En jaksa pitää huolta itsestänikään oikein, mutta onneksi ei paljon huollettavaa olekaan. Itsessäni. Ja se ainoa, jota pitäisi huoltaa (se klöntti hartioiden välissä lepäilemässä), on ylityöllistetty. Klöntti kaipaa hiihtolomaa. Kohtahan se on.

Loma taitaa mennä voimia keräillessä taas. Olisi kiva, jos välillä jaksaisi tai ehtisi muutakin. Päivät venyvät melko pitkiksi jo työpaikallakin, mikä on suuri ero edellisiin. Onneksi päivät pitenevät jo, niin ei sentään pimeää ole kovin usein kotiin tullessa.
Miniläppäri on ollut aika näpsä töissä. Ei siis huono hankinta. Jostain kun saisin jonkun tehoprosessorin aivojeni tilalle, niin ehkäpä työtehokin paranisi. :P

Kolmannen jakson viimeinen rutistus on tänään, jos vain saisin homman hoidettua loppuun. Neljäs jakso alkoi jo, ja kädestä suuhun sitäkin tehdään. Varmaan olisi viisasta pistää pari viikkoa kesälomasta ensi vuoden opetuksen suunnitteluun. Jos vaikka sen abiryhmän hommat saisi hyvään vauhtiin jo kesällä, niin syksy lähtisi hieman kevyemmin liikenteeseen.

Toiveajattelua ehkä, mutta pakko varmaan koittaa. Ehkä viimeisen jakson aikana saisi jo tehtyä paljon, niin kesää jäisi enemmän itselle. Viitisen viikkoa tätä jaksoa vielä opetettavana kai, ja sitten kevenee lukujärjestys. (Huhhuh) Sitä odotellessa.

Mieliala on ollut aika syvällisen matala jo monta kuukautta. Ehkäpä ensi vuonna morkkis perheen "hylkäämisestä" on hallitumpi, kun miehellä kaiketi on vähemmän tunteja, niin hän ehtii viettää paremmin aikaa lasten kanssa. Taloutta se ei kaada, joten ehkäpä elämänlaatu paranee. Varmasti kannattaa.

Pitäisiköhän perustaa toinen blogi työviuraamiselle, ja rauhoittaa tämä vain kukille ja kodille? Pitäisi.