Laurier Rose

Nimi: Laurier Rose
Sijainti: Finland

Olen Puutarhafriikki... Hurahdin, kun ostimme oman talon vuonna 2001. Rakastan lukemista, erityisesti fantasiaa. Myös musiikki on lähellä sydäntäni. Olen luonteeltani lähinnä ENTJ, joten sovin hyvin opettajaksi. ;)

torstaina, syyskuuta 27, 2007

Nightwish

Tämmöisen ostin. Päätin jo kauan sitten, että ostan heti kun ilmestyy. Sitten näin Amaranth-videon, enkä tykännyt. Päätin etten ostakaan. Tänä aamuna töihin lähtiessä Radio Rock soitti Master Passion Greed -biisin, ja olin koukussa.

Onpa melkoisen hyvä levy!!!! Saa käydä lainassa heti, johan ehdin siirtää biisit mölypeliin.

Auton takakontti on täynnä tuliaisia. ;)

tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Mitäpä tässä ihmeempiä

Pihassa touhusin innoissani viikonlopun. Uimaankin ehdin. Ja murehdin työasioita. Sitäkin sitten kuitenkin. Otti yöunillekin.

Uusin voimin uuteen viikkoon. Laadin kokeita, formatiivisia ja summatiivisia, ja suunnittelen vielä vähän pihallekin. Ensimmäinen koeruuhka vaanii jo nurkan takana. Kerrankin olen ajoissa joidenkin kokeiden kanssa... (ei ihan kaikkia voi jättää viimeiseen iltaan, jos on sitten monta asiaa samalle, eihän? ;D)

Selkä ei tykkää mullan lapioinnista. :-/ Olenkohan kovin epäergonominen sen kanssa? Luulen niin. Uinti varmaan auttaa siihenkin. Huomenna taidan pulahtaa itsekin altaaseen poikien treenatessa.

Viikonloppua odotellessa voisin koittaa räpsiä niitä kuviakin. ;) Yksi kukkatunnistuskin tuli. Olin portin pieleen istuttanut isotähtiputken! Nätti. :) Jos niitä kuvia sitten joskus. Auh. Tärkeämpää on kuitenkin heilua lapion kanssa kuin kameran. Olisi taas viemisiäkin. :)

torstaina, syyskuuta 20, 2007

Jaahas, meemi!

Terveisiä Jaanalle. :D

Tehtävänanto:
Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


Päältä löytyy oranssit villasukat, raidalliset (vihree, pinkki, oranssi ja musta) säärystimet, caprifarkut, hieno musta "Star Wreck - in the Pirkinning" -paita (joo, en ole minä kuvassa. :D) ja musta villatakki. Ihan työvaatteissa siis köllötän tässä. :)

Jaaha, ja haastaakin pitäisi? Ainaisena rikkurina taidan jättää haastamatta. ;D Tai yhden haasteen käyn heittämässä kyllä. Katsotaan, tartutaanko siellä.

Tunnisteet:

Aika on niin suhteellista

Katsos vaan, kun aika vaan sujahtaa käsistä, eikä edes kirjoitella ehdi. Pihalla mikään ei ole sanottavasti edistynyt. Liljat ovat vieläkin lopullisesti mylläämättä. Ajattelin, että jos tänään olisi tehnyt sen, mutta sitten jäinkin silittämään, ja nyt alkaa olla jo myöhä ja väsy.

Huomenna? *huokaus*

Sentään sain aikaiseksi uskomattoman kauppalaskun hommaamalla lapsille hanskoja ja hattuja, orkidearuukun ja -multaa, tavallista kukkamultaa, ... Noh. Sattuuhan sitä. :-/

Orkidea vaikuttaa viikko viikolta ihanammalta kasvilta. Pärjäisivätköhän ne minulla? Kokeilen tuon ensimmäisen kanssa. Jos sen kanssa menee hyvin, saatanpa niistä innostuakin. ;)

Hmmm... Kamera makaa edelleen käyttämättömänä. Jonain päivänä sitten? :p Jospa huomenna on nätti keli. Harmittaa tämä saamattomuus. Työt vievät tällä hetkellä energiasta aika lohkon. Toivottavasti tilanne tasoittuu kaikesta ylimääräisestä, ja pääsen keskittymään opettamiseen.

Uskallanko luvata viikonloppuna kuvapäivityksen? Tuskinpa kannattaa sentään luvata, onhan se jo nähty... ;D

sunnuntaina, syyskuuta 09, 2007

Hei hei mitä kuuluu?

Mitäpä tässä, kiitos kysymästä. Viikko meni töitä tehdessä ja uintiasioiden parissa puuhatessa. Viikonloppuna ehdin jopa pihalle puuhaamaan hetkeksi - ja selkä kipeytyi oitis. ;D Ei pitäisi ihan kylmiltään kärrätä multaa niin monta kottikärryllistä.

Uudesta kukkapenkistä tulee kuitenkin hieno. Sinne tuli pelastettua auringontähden alta hieno päivänlilja, pionien alta alppipiikkiputki (vai koreapiikkiputki? Joku sellainen.) ja Kauppilan kasseissa maanneet ostokset. Reunukset pitää laittaa kuntoon, muuten ei multakasa pysy muodossaan.

Kuvia tulee, jahka joudan.

Vanhin kukkapenkki kaipaa muutosta. Niin ihania kuin ne ranskaliset liljat ovatkin, niiden kukkein aika menee ohi ennen elokuuta. Siinä pitäisi olla joku korkea kasvi vierustassa, joka piilottaa tuuleentuvat ja jo tuuleentuneet liljat. Hm. Penkki on muutenkin liian pinkki. Se kaipaa jotain muuta väriä. Syvää keltaista, oranssia tai valkoista. Tummaa punaista. Jotain.

Liljoista muuttaa uuteen hyvään kotiin jokunen. Vaikkapa viikolla, jos suinkin saan aikaiseksi kaivaa.

Töissä tulee kiireviikko, ja onpa pari juoksevaa asiaa hoidettavaksi muutenkin. Lauantaina uintikisat. (Ehei, en MINÄ kilpaile, kunhan lupasin auttaa.) Syyslannoitus odottaa tekijäänsä. Jos ostaisi vaikkapa aineet? Keskiviikkona uimatreeneihin mennessä Kauppila olisi matkan varrella....

Tunnisteet: , ,

maanantaina, syyskuuta 03, 2007

Meez



Tällainen olo tänään. :D

Tunnisteet:

sunnuntaina, syyskuuta 02, 2007

Ei oo todellista

Nyt jytisee. Pää on lasista. Olen saanut niskani riittävän jumiin, ja siten olen nauttinut jo yli puoli viikkoa ensin muuten vaan päänsärystä, ja viimeiset kaksi päivää migreenistä. Luovutin, ja painuin pilleripurkille. Toista viikkoa en siitä aio kärsiä. :[

Mikä riemastuttavinta, pojilla on kavereita kylässä, ja pojat huutavat melkoisesti. Auts. Mikä siinä on, etteivät lapset osaa puhua hiljaa edes silloin, kun istuvat ihan vierekkäin?

Jokohan ensi viikolla hoitaisin sen syyslannoituksen? (Tulee hiukan déjà-vu -olo viime vuodesta...)